Kleuterkerk viering in Heilige Blasiuskerk

Gepubliceerd op in Deldense nieuwtjes | Gerelateerd aan: , Kleuterkerk 2

Zondag 17 november is er om 9.00 uur wederom een Kleuterkerkviering in de Heilige Blasiuskerk in Delden. Kleuterkerkvieringen zijn speciaal voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar opgezet. De vieringen zijn altijd volgens vaste structuur en duren ongeveer drie kwartier.

“Deze keer vertellen we welke boodschap aan Maria wordt verteld;  wat vindt haar vriend Jozef hiervan? Daarna wordt in de sacristie koffie en ranja gedronken. Ook gaan ze daar een werkje maken over het verhaal. De viering zal worden vervolgd met het ontsteken van aan aantal kaarsjes, een gebedje en liedjes. We hopen komende zondag wederom een groot aantal belangstellenden te mogen begroeten in de Heilige Blasiuskerk in Delden.”

Deel dit bericht

Geef jouw mening

Reageer zoveel mogelijk inhoudelijk en draag (positief) bij aan de discussie op dit open platform. Informatieve en vermakelijke reacties zijn van harte welkom, ook scherpe kritiek, zolang het bijdraagt aan de discussie.

Reactie *

* Verplicht veld Reageer

Je vindt Nieuws uit Delden ook via: