nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

agenda

>

cultureel straatfestival

Terug

Cultureel Straatfestival

In het centrum van Delden wordt op zondag 16 september alweer de 22e editie van het Cultureel Straatfestival gehouden. De organisatie heeft ook dit jaar weer haar uiterste best gedaan een geweldig spektakel neer te zetten met als thema: ‘Dolle Dwaze Dag’. Bezoekers lopen onder andere een blote badgast tegen het lijf, zien de pannenkoeken vliegen en kunnen een praatje maken met de familie Vestdijk. Het straatfestival gaat zondag om 12.00 uur van start en duurt tot 17.00 uur.

Het centrum van Delden is zondag weer gevuld met theateracts, kramen vol boeken en kunst en podia waar gedanst en gezongen wordt. Voorzitter Ruud Morssinkhof van het bestuur van het Cultureel Straatfestival Delden: “Ik denk dat het weer gelukt is een mooi programma samen te stellen. We hebben mooie theateracts, de boeken- en kunstmarkt is met 87 kramen weer goed gevuld en ook de lokale muziek-, toneel- en dansverenigingen partijen zijn weer van de partij.” In de Oude Blasius zijn er weer diverse koren die optreden.

De organisatie hoopt en verwacht ook dit jaar weer duizenden mensen naar het centrum van Delden te krijgen. Vorig jaar werd het aantal bezoekers geschat op ongeveer 10.000. Toen waren de weersomstandigheden, zoals bijna ieder jaar het geval is, perfect.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.