nu 11°
Weerbericht Delden
lichte regen
14:00
12°
matige regen
17:00
11°
lichte regen
20:00
10°
lichte regen
23:00
10°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

agenda

>

vlooienmarkt ambt delden

Terug

Vlooienmarkt Ambt Delden

Op zaterdag 14 oktober wordt bij Paardensportcentrum De Hoffmeijer in Ambt Delden weer een grote Vlooienmarkt gehouden. Het is alweer de derde keer dat de rommelmarkt op deze locatie wordt gehouden. Nieuw is dit jaar het brocantie thema.

“Dit jaar hebben we een hal extra gereserveerd voor de Brocante markt zodat de particuliere en bedrijfsmatige verkoop van brocante en vintage spullen bij elkaar worden geplaatst”, zo laat de organisatie weten.” Het aanbod wordt daarmee nog verder uitgebreid. “Er zijn nu maar liefst ruim 300 kramen zijn beschikbaar en wij verwachten dan ook dat vele koopjesjagers naar het paardensportcentrum komen. Een ruime overdekte locatie, met goede horecavoorzieningen en volop parkeergelegenheid biedt alle mogelijkheden voor een geslaagd evenement.”

De vlooienmarkt gaat op 14 oktober van start om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De entree voor volwassen bedraagt 3 euro en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Aanmelden kan via de website: www.vlooienmarkthofvantwente.nl

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.