nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
16°
geheel bewolkt
23:00
14°
geheel bewolkt
02:00
13°
geheel bewolkt
05:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

eten en drinken

>

camping westerholt

Terug

Camping Westerholt

Camping Westerholt bevindt zich even buiten Delden aan de Almelosestraat 26 richting Bornerbroek. De sfeervolle familiecamping is modern en comfortabel van opzet en uitgerust met eersteklas verblijfsfaciliteiten. “Rust, gezelligheid en activiteit voor vrije, blije mensen van alle leeftijden.”

Aan de rand van Westerholt bevinden zich de bossen van Twickel waar heerlijk gewandeld kan worden. Op de camping is er echter ook voldoende te beleven. Zo is er in de zomervakantie een animatieteam aanwezig, kan er een balletje worden geslagen op de tennisbaan of een duik genomen worden in een van de zwembaden. Verder is er een eenvoudig gesorteerde zelfbedieningswinkel. Een gemakkelijke snackbar met een uitgebreide keuze in alle mogelijke snacks en schotels. En er is natuurlijk een brede mogelijkheid om te barbecueën, zowel buiten als binnen.

Op zaterdag is als onderdeel van het 25-jarig jubileum een grote boerenbruiloft gehouden bij museumboerderij Wendezoele. Voordat de huwelijksvoltrekking aan de Twickelerlaan plaatsvond, maakte de bruidsstoet een ...


Geschiedenis van Delden

Geschiedenis van Delden

Delden heeft, zoals de meeste inwoners ongetwijfeld zullen weten, een rijke geschiedenis. Al in 1036 werd er voor het eerst melding gemaakt van ons stadje. Hierna heeft het zich doorontwikkeld tot de plaats die we vandaag de dag kennen. Vooral over de veranderingen van de laatste 150 jaar is veel informatie bewaard gebleven. Een groot deel hiervan ligt, samen met dat van andere plaatsen in de regio, opgeslagen bij het Twents Streekarchief in de Stadshagen.

Lees verder