nu 17°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
14:00
19°
licht bewolkt
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

25 bezoekers aanwezig op voorleeslunch in delden

Terug

25 bezoekers aanwezig op Voorleeslunch in Delden

In het kader van de Nationale Ouderendag hield de Deldense bibliotheek op 5 oktober samen met het U.V.V. voor de derde keer de Voorleeslunch in grand café In de Hagen. Ook in de verzorgingshuizen de Wieken en Sint Elisabeth werd dit jaar deelgenomen. “Op naar volgend jaar voor de 4e Voorleeslunch in Delden.” In totaal kwamen er 25 bezoekers af op de lunch.

“Op honderden locaties in het hele land werd overal hetzelfde verhaal voorgelezen. Dit jaar was het verhaal geschreven door Yvonne Keuls, met als thema MIJN STRAAT. Dit thema roept natuurlijk allerlei herinneringen op, je straat als kind, of als pasgetrouwd stel. Het verhaal van Yvonne Keuls werd in Delden voorgelezen door Hebrina Blok, de Deldense schrijfster die inmiddels 2 boeken op haar repertoire heeft staan, de leugenboom en de weg naar Brandon Creek. Op de wieken werd voorgelezen door Esther Gerritsjans en op Sint Elisabeth door Trudy Broos.”

Ook aanwezig was Klein Optiek met een tafel met allerlei leeshulpmiddelen, variërend van een eenvoudige loep, tot een geavanceerd leesapparaat. Onder de bezoekers werd een leuke tas verloot, aangeboden door Leferink Schoenen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.