nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
18°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

97e nieuwjaarsreceptie rood zwart gericht op de toekomst

Terug

97ste nieuwjaarsreceptie Rood Zwart gericht op de toekomst

6 januari 1923, de oprichtingsdatum van vv Rood Zwart. Traditioneel de datum van de nieuwjaarsreceptie. Het was alweer de 97e receptie dit jaar en voor de tweede keer in het nieuwe Noaberhoes.

Voorzitter Robert Ros keek kort terug op het jaar 2018. Maar hij keek vooral vooruit naar 2019. De club heeft een aantal speerpunten waar het dit jaar mee aan de slag gaat. Genoemd werden onder andere de uitbreiding van de Technische Commissie, meer focus op voetbal technische zaken (o.a. structureel gebruik VTON app door alle jeugd trainers), de aanschaf zonnepanelen, de herinrichting van de parkeerplaats en de aanleg extra (welpen) veld.

Aan het eind v zijn nieuwjaar speech werd er een oorkonde uitgereikt aan Frans Dijkmans. Hij had de meeste stemmen van alle clubs binnen de gemeente Hof van Twente voor de verkiezing die TC Tubantia had uitgeschreven. Iedereen kon stemmen op de ‘clubheld van de amateursport 2018’ en er was door leden massaal gestemd op Frans Dijkmans.

“Frans is een van onze kantinebeheerders die dag en nacht klaar staat, klusjesman, manusje van alles en groundsman. Door de erg droge zomer was hij dagelijks aan het sjouwen met de beregening installatie en maakte hij overuren op de grasmaaier. Resultaat: een paar prachtige grasmatten, waar menig golfbaan jaloers op is.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.