nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

aangepast sporten op zoek naar begeleider

Terug

Aangepast sporten op zoek naar begeleider

Aangepast sporten in Delden is op zoek naar iemanddie 1 keer per week sportlessen wil geven aan kinderen van het Speciaal Basis Onderwijs. “Ben jij sportief, vind je het leuk om met kinderen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 13 jaar een uur in de week een sportles te verzorgen samen met een andere begeleider, stuur dan een mail naar aspekschate@gmail.com.”

Aangepast sporten is in maart van start gegaan met de eerste lessen. De kinderen hebben een handbaltraining gekregen van Manon en Marleen van de Deldense Handbalvereniging. “We hebben de afgelopen periode hard getraind om het handballen te leren. Dat viel nog niet mee maar de sporters hebben hun talenten laten zien aan deze twee handbal trainsters”, zo vertelt initiatiefnemer Arjen Spekschate. “Er werd flink geoefend om een bal tegen een mini trampoline te gooien en daarna weer te vangen. Daarnaast moesten de fanatieke sporters al lopend de bal stuiteren, een slalom lopen, op een mini trampoline gooien en ook nog eens de bal vangen. Echt super moeilijk maar het is iedereen toch gelukt!”

Na de pauze werden er doelen klaar gezet en mocht iedereen proberen van 3 meter te scoren in het doel. “Het doel was niet leeg maar er werd gekeept door een onverwacht talent. Ter afsluiting werd er een partijtje gespeeld. De beide dames van DHV speelden ook mee en het werd een spannende wedstrijd.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.