nu -3°
Weerbericht Delden
onbewolkt
22:00
-5°
onbewolkt
01:00
-6°
onbewolkt
04:00
-7°
onbewolkt
07:00
-7°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

benb den soeten inval uit delden wint gouden zoover award

Terug

B&B ‘den Soeten Inval’ uit Delden wint Gouden Zoover Award

Op woensdag 10 januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de ‘Zoover Awards’ voor accommodaties uitgereikt. Het Deldense Bed & Breakfast ‘den Soeten Inval’ viel in de prijzen en won een Gouden Zoover Award. Daarmee behoort het Deldense B&B tot de beste accommodaties van het land.

In 2017 hebben diverse gasten van ‘den Soeten Inval’ een review geschreven. “Deze bezoekers delen hun ervaringen graag om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie”, zo laat Peter Hasperhoven, de eigenaar van ‘den Soeten Inval weten. “De verkregen gemiddelde beoordeling van deze gasten was een 9.8 en daar zijn wij vanzelfsprekend super content mee. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.”

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Award. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.