nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

benefietconcert popkoor del core en vocal group kaleidoscope in delden

Terug

Benefietconcert Popkoor Del Core & Vocal Group Kaleidoscope in Delden

Op vrijdagavond 17 mei houden Vocal Group Kaleidoscope en popkoor Del Core een duo-benefietconcert in Stadscentrum het Parochiehuis in Delden. Het doel is om met het concert geld op te halen om Nyanda en Laura Maria te steunen tijdens de klim op Alpe D’Huzes.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Alpe d’HuZes heeft sinds de eerste editie in 2006 ruim 162 miljoen euro opgehaald. De gelden gaan uitsluitend naar kwalitatief hoogwaardig en relevant wetenschappelijk kankeronderzoek.

Nyanda van Dijk (oud dirigente Del Core en reeds dirigent vocalgroup Kaleidoscope) wilde graag weer optreden met Del Core en nam contact op met Trienke Dijkstra (huidige dirigent Del Core en vriendin van Laura). Trienke wilde graag een bijdrage leveren aan de inzamelingsactie en kwam met het voorstel voor het duo-benefietconcert.

“Wees welkom om te komen luisteren op deze bijzondere avond. Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen via email: resaledu6@gmail.com of zijn aan de deur te verkrijgen.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.