nu 19°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°
zwaar bewolkt
20:00
25°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

cabaretier kees van amstel komt naar delden

Terug

Cabaretier Kees van Amstel komt naar Delden

Op woensdag 17 april wordt Delden vereerd met een bezoek van Kees van Amstel. De cabaretier vormt met zijn voorstelling ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’ het sluitstuk van het cabaretjaar in Stadscentrum het Parochiehuis.

Van Amstel had op geen beter moment het Stadscentrum kunnen aandoen, in zijn voorstelling is het zwembad immers een leidmotief en voor de organiserende SBR is het in april traditioneel hinken op twee gedachtes: die van het theater en die van het buitenbad. Van Amstel stelt en zijn programmatekst: ‘Het leven is net een zwembad. En Kees zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant …. Het resultaat: Een nieuw cabaretprogramma met verhalen en grappen. Veel grappen, zoals hij ze ook op radio en tv vaak maakt.’

Als lid van de comedytrain en in zijn twee eerdere avondvullende voorstellingen ontwikkelde Van Amstel zich tot de scherpe cabaretier die hij nu is. Zijn mediacarrière is inmiddels minstens zo indrukwekkend. Op Radio 1 is hij vaste columnist, op Radio 2 hoor je hem geregeld bij Spijkers met Koppen. Op televisie schitterde Van Amstel in menige serie, maar het best komt de cabaretier tot zijn recht als het satirische sketchprogramma Klikbeet. Niet slechts als acteur overigens, ook als ontwikkelaar en schrijver, zoals hij ook aan de wieg stond van Dit Was Het Nieuws.

Het vorengaande lijkt genoeg reden om aan te nemen dat de aprilvoorstelling wel weer een pareltje aan de Deldense cabaretketting zal worden. Voor €15,- zijn er nog kaarten te bemachtigen via www.theaterdelden.nl. Op 17 april worden eventuele kaartrestanten voorafgaand aan de voorstelling aan de man gebracht, aanvang is om 20:00 uur.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.