nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

collecte amnesty international in delden_2019031319

Terug

Collecte Amnesty International in Delden

Amnesty International houdt in 2019 voor de 17e keer een landelijke collecte. Van 11 tot en met 16 maart gaan in heel Nederland duizenden vrijwilligers de straat op. Ook in Delden zal er gecollecteerd worden voor het goede doel.

Waarom een collecte?

Amnesty is een onafhankelijke organisatie en neemt voor haar onderzoek, lobby en actie geen geld aan van overheden of politieke groeperingen. Juist daarom is de opbrengst van de jaarlijkse collecte van onschatbare waarde voor de organisatie. Met het geld dat tijdens de collecte wordt opgehaald, kan Amnesty haar werk blijven doen. Kijk voor meer informatie over het werk van Amnesty International op www.amnesty.nl.

Geef om vrijheid
Mensenrechtenorganisatie Amnesty International houdt in 2019 voor de zeventiende keer een landelijke collecte. In Stad Delden zullen van 11 tot en met 16 maart 2019 26 collectanten de straat op gaan. Vorig jaar werd tijdens de collecte in Stad Delden 1230 euro opgehaald. In 2018 gingen in heel Nederland 15 duizend collectanten langs de deuren. Ze haalden daarbij €1,25 miljoen op voor het werk van Amnesty.

Missie Amnesty

Amnesty International streeft naar een wereld waarin iedereen profiteert van de mensenrechten. Om dat te bereiken doet Amnesty onderzoek naar schendingen van deze rechten en voert daar actie tegen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.