nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

flinke toename seizoenskaarten zwembad extra voorverkoopmoment

Terug

Flinke toename seizoenskaarten zwembad – Extra voorverkoopmoment

Het liep weer storm tijdens de traditionele voorverkoop op Zwembad de Mors: de topzomer van 2018 was voor een uitzonderlijk groot aantal zwemmers reden om voor dit jaar een abonnement aan te schaffen. Zo gingen duizenden van die seizoenskaarten over de toonbank en kon voor zowel de gezinsabonnementen als vooral ook voor de individuele abonnementen een flinke toename genoteerd worden.

“Waar velen dus al optimaal profiteerden van de gulle kortingen, zijn er ook altijd mensen aan wie de voorverkoop voorbij ging. Om hen een laatste kans te bieden om zich alsnog te verzekerden van ruim 4 maand verwarmd zwemmen in het Deldense buitenbad, wordt er op dinsdag 30 april tussen 14:00 en 17:00 uur een inhaalmoment ingelast.”

“Een dag later gaat het seizoen van start en kan er van voorverkoop geen sprake meer zijn, gelukkig zijn ook de reguliere tarieven niet schrikbarend. Toch lijkt het zaak om morgen de ultieme strohalm te grijpen. Want ondanks de matige temperaturen, zal ook dit jaar zal weer genoeg lekkere dagen en weken kennen om de kaart te gelde te maken.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.