nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

gezelligen oamd esbrook met bier blues en bitterballen

Terug

​Gezelligen Oamd Esbrook met bier blues en bitterballen

Op 16 maart is er weer een Gezelligen Oamd in het Esbrook. Deze keer heeft de organisatie de Middelaarse (Noord-Limburg) big bluesband Red, White & Bleus weten te strikken om naar het Esbrook te komen. "Deze 8 man sterke formatie staat garant voor een avondje heerlijke blues, en wij zorgen voor de bitterballen." Het Esbrook aan de Schoolstraat 3 is open vanaf 21.00 uur en de entree is 5 euro.

Red,White & Blues heeft, zoals het een goede bluesband betaamt, al heel wat kilometers op de teller staan en ook al heel wat jaren; dit jaar vieren de heren hun tienjarig bestaan. In de geschiedenisboeken van de band staan momenten dikgeschreven zoals de uitnodiging voor de finale van de Dutch Blues Challenge en de winst van de Hitlijst Award tijdens de Clash of the Coverbands in 2012. De band bestaat uit 8 doorgewinterde muzikanten die samen zo ongeveer elke muziekstijl beheersen die er bestaat maar die als ze bij elkaar komen voor de blues gaan. Met een scheutje Soul om het recept voor een swingende avond compleet te maken.

Acht man sterk; dat betekent dat er niet alleen een meneer met een gitaar komt zingen dat zijn vriendin hem heeft verlaten en zijn geluk ook maar dat er een complete band het podium beklimt met bovenop de ritmesectie, zang, gitaar en een heuse driemans blazerssectie. En dan kan het feest beginnen. Van ingetogen nummers als BB King’s “The thrill is gone” via het oude stijl “Texas Flood” waarmee de band de voornoemde Hitlijst Award won tot Luis Jordans “Let the good times roll” in de uitvoering van Joe Bonamassa. Blijf daar maar eens bij stilzitten.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.