nu 26°
Weerbericht Delden
half bewolkt
17:00
25°
half bewolkt
20:00
22°
half bewolkt
23:00
18°
half bewolkt
02:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

hofkracht festival in de steigers

Terug

HofKracht Festival in de steigers

De organisatie van het eerste HofKracht Festival, op zaterdag 14 oktober, in de Hof van Twente is voortvarend van start gegaan. Een werkgroep vanuit HofKracht coördineert de initiatieven en aanmeldingen op allerlei gebieden van duurzaamheid, biodiversiteit en vergroening in de kernen en het buitengebied van de gemeente Hof van Twente. Meer dan twintig activiteiten hebben zich al aangemeld en dagelijks stijgt dat aantal.

“Voor jong en oud zal er van alles te zien en te doen zijn op het plein, in de Reggehof en in en rondom het gemeentehuis: van de plannen met de sluis bij Delden als buffer van groene energie tot, informatie en inzicht in energie neutraal bouwen, van de mogelijkheden met de postroos over zonnepanelen tot, streek- en fairtrade producten en van,vergroenen van de woonomgeving tot het, behoud van het culturele erfgoed.”

HofKracht is een werkgroep van inwoners die zich ten doel stelt stelt om meer bekendheid te geven aan alles wat er in de Hof gebeurt op het gebied van duurzaamheid. HofKracht wil daarom een festival houden voor jong en oud om te ontdekken wat er allemaal al speelt op het gebied van duurzaamheid , hier kennis mee te kunnen maken en ideeën op te pikken en op een leuke manier ermee bezig te zijn.

Aanmelden voor een bijdrage aan het evenement is nog steeds mogelijk. “HofKracht zoekt doe- activiteiten zo mogelijk ook voor kinderen, maar andere vormen zijn natuurlijk ook welkom! Aan de hand van deelnemende onderwerpen gaan we ordenen en verder organiseren. Ieder die zich voelt aangesproken door dit idee en die een handje wil helpen, een idee heeft voor dit festival of mee wil organiseren, verzoeken we contact op te nemen met Hofkracht: hofkrachtfestival@gmail.com.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.