nu 23°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
29°
onbewolkt
14:00
33°
onbewolkt
17:00
34°
licht bewolkt
20:00
31°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

hoofdprijzen sinterkerstloterij hofpas uitgereikt

Terug

Hoofdprijzen SinterKerstLoterij Hofpas uitgereikt

Drie families in de gemeente Hof van Twente beleven een extra goed jaaruiteinde. Bij de trekking van de grote SinterKerstLoterij viel hun Hofpas in de hoofdprijzen. De eerste prijs, een elektrische fiets t.w.v. € 2.000,- (van Profile Markelo), is gewonnen door Ingrid Jacobi uit Markelo, de tweede prijs een Acer 15 “ laptop (van Reggestad ICT in Goor) is gewonnen door Menda van Egmond uit Delden en de derde prijs een Kenwood keukenmachine (van Bas Baake Delden) is gewonnen door de familie Veehof uit Goor. Ank Bijleveld reikte de prijzen op zaterdagmiddag in Delden uit aan de winnaars.

Tussen 24 november en 24 december organiseerden de deelnemende winkels aan de Hofpas een grote SinterKerstloterij. De passen die meer dan 4 keer zijn ingezet in deze periode dongen mee naar de hoofdprijzen, maar ook naar veel andere prijzen die door de ondernemers beschikbaar waren gesteld. De winnaars van de overige prijzen hebben thuis bericht gekregen en kunnen deze ophalen bij de desbetreffende winkels.

De Hofpas is een spaar- en betaalsysteem in de Hof van Twente bij ruim vijftig verschillende ondernemers. Door Hofpunten te sparen (die je zelf kunt inzetten als korting op andere aankopen, ook bij andere aangesloten ondernemers) ondersteun je ook je favoriete club of vereniging. Zij ontvangen dan automatisch 25% van de door jou bij de aankoop ontvangen punten. Voor meer informatie: www.hofpas.nl of info@hofpas.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.