nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

ingezonden nldoet goed op de mors

Terug

Ingezonden: NLdoet goed op De Mors

Afgelopen zaterdagochtend werd er door een groep van ruim 20 vrijwilligers een constructief voorschot genomen op het nieuwe zwemseizoen. In het kader van NLdoet werd vooral in het tuinonderhoud een flinke slag geslagen.

Na een gezellig treffen onder het genot van wat lekkers verspreidde de club maatschappelijk stagiairs, zwembadvrienden en SBR’ers zich over het terrein om zich in te zetten voor de goede zaak. Zo werd er maar weer eens stevig gesnoeid, gesleept met het afval dat hiervan het gevolg was en gretig geschoffeld en geharkt om de tuinen weer toonbaar te maken. Daarnaast werden de wallen rondom de ligweide ontdaan van alle rotzooi die het jongstleden topseizoen opleverde.

Waar het aanvankelijk de bedoeling was om de hele dag te klussen, noopte het weer tot een afscheid na de lunch. Voor de maatschappelijke stagiairs geldt dat er binnenkort een vervolg komt op hun inzet, de rest van de nobele Twentenaren verheugt zich alweer op volgend jaar. Vanaf 1 mei kan iedereen komen kijken naar het resultaat.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.