nu 15°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
14°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
23°
onbewolkt
14:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

inschrijving tafelvoetbal schuttersfeesten gestart

Terug

Inschrijving Tafelvoetbal Schuttersfeesten gestart

Tijdens de Schuttersfeesten in Delden, die dit jaar gehouden worden op 1, 2 en 3 september, kunnen de inwoners uit Delden en omgeving weer meedoen met het ‘Open Deldens Kampioenschap Levend Tafelvoetbal’. Het onderdeel is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en is bijna niet meer weg te denken op de zaterdagmiddag. Het is alweer het twaalfde jaar op rij dat de teams het tegen elkaar opnemen in de tafelvoetbalarena.

Evenals voorgaande jaren zijn er twee speelvelden en bestaan de teams uit vijf personen. De organisatie roept de teams op om zoveel mogelijk reservespelers, supporters en aanhang mee te nemen bij de populaire activiteit. Bij voldoende deelname komt er een jeugdpoule en een damespoule. “Het zal weer gezellig druk zijn op het terrein omdat er op hetzelfde moment meerdere activiteiten. Uiteraard draait dan ook de kermis op volle toeren.”

De organisatie heeft inmiddels de eerste aanmeldingen alweer binnen en hoopt dat er nog veel zullen volgen. Teams kunnen zich volledig digitaal aanmelden via de website van de Schuttersfeesten (klik). “Dat is nu supereenvoudig, alleen de gegevens invullen en versturen.” De deelname is gratis en er zijn weer mooie prijzen te winnen.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.