nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

inspiratieavond kind en geloof met opas en omas

Terug

Inspiratieavond Kind en Geloof met opa’s en oma’s

In Stadscentrum het Parochiehuis in Delden wordt op woensdag 27 maart weer een inspiratieavond ‘kind en geloof’ gehouden. “Op deze speciale avond vragen wij opa’s of oma’s met ons mee te denken en onze werkgroep te versterken. Denk mee over we uw (klein)kinderen actief in het geloof kunnen meenemen en hoe we dit samen vorm kunnen geven.”

De inspiratieavonden gaan over de vraag hoe we een meer kindvriendelijke parochie kunnen zijn. “De eerste bijeenkomst, in oktober 2018, bevestigde nogmaals hoe dierbaar het geloof voor veel ouders en ouderen is. Ouders en pastores beaamden dat er een gezamenlijke taak ligt om kinderen meer vertrouwd te maken met het geloof. Tegelijkertijd gaven de ouders aan dat zij een gevoel van verlegenheid hebben als het gaat om het geloof als ‘leek’ aan onze kinderen door te geven.”

Om het signaal van de ouders op te pakken, is besloten om alle opa’s en oma’s uit te nodigen onder het motto: ‘Opa’s en Oma’s verenigt U!’“Help en denk mee over nieuwe mogelijkheden, waarin kinderen kunnen kennismaken met persoonlijk geloof. Grootouders, ouders en andere belangstellenden heten wij welkom op 27 maart in het Parochiehuis om 20.00 uur.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.