nu 19°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°
zwaar bewolkt
20:00
25°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

jeugd rood zwart op bezoek bij heracles

Terug

Jeugd Rood Zwart op bezoek bij Heracles

“Gaaf! Super! Zeer geslaagd! Een onvergetelijke avond! Een unieke belevenis!” Dat waren de meest gehoorde reacties na het bezoek van de jeugd van Rood Zwart aan de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II.

De jeugdspelers van JO15-2 en 3 en JO17-2 en 3 hebben dinsdag 2 april volop genoten van een avondje uit naar Heracles. Er was alle gelegenheid om de sfeer rondom deze belangrijke eredivisie wedstrijd van heel dichtbij mee te maken. “Sterker nog: de jeugdspelers stonden aan het begin van de wedstrijd helemaal in het middelpunt van de belangstelling. Te midden van de profvoetballers van Heracles en Willem II hielpen ze een handje om als vlaggendragers en middencirkeldoekdragers een mooie sfeer in het stadion te creëren.”

Een speciale rol was weggelegd voor Stijn Visch. Als pupil van de week liep hij even voor 19.45 uur aan de hand van scheidsrechter Van der Eijk naar de middencirkel voor de aftrap van de wedstrijd. Daar kon hij voor de warming up nog even een balletje trappen met de spelers van Heracles. Na het beginsignaal van de scheidsrechter was het verder genieten vanaf de tribune samen met zijn broertje Noud en de rest van zijn familie.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.