nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

korfbalvereniging zwart wit start seizoen in nieuwe shirts

Terug

Korfbalvereniging Zwart Wit start seizoen in nieuwe shirts

Het eerste speelweekend van DKV Zwart Wit zit erop. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! En nieuwe shirts! Alle jeugd- en seniorenspelers konden zich bij de start van het veldseizoen 2018-2019 in de nieuwe club-strepen hijsen. En op deze gloednieuwe shirts pronken een paar gloednieuwe sponsoren!

Rogier Fontijn, voorzitter van DKV Zwart Wit: “Vier jaar geleden zijn we begonnen met een kledingplan. Alle spelers betalen een kleine eigen bijdrage voor de kleding. En onze kledingsponsors vullen dat op een geweldige manier aan. Daarmee hebben we onze nieuwe tenues kunnen aanschaffen. Bovendien levert het een welkome bijdrage aan de clubkas. Daarmee financieren we bijvoorbeeld leuke jeugdactiviteiten en houden we onze accommodatie op peil.”

Hoofdsponsor Gasterij 't Oaldershoes

Gasterij 't Oaldershoes is de komende vier jaar de hoofdsponsor van onze club. Eigenaren Robert en Esther Gerritsjans zijn zeker geen onbekenden van de club. Voordat zij 't Oaldershoes overnamen, waren zij uitbaters van sportcafé De Boemel, een van de vorige sponsoren. Robert: “Zwart -Wit is een club die bij ons past. Gezellig en sociaal. En ook op sportief gebied verwachten we de komende jaren veel mooie successen. We zijn er trots op dat de spelersin t veld staan met de naam van ons gezellige restaurant.”

Andere nieuwe sponsoren zijn DLV, OnlyKorfbal, Rouwmaat, Naafs Mobility, Rijschool Pieper, Twentse Storm - Webton, Pet's en Co, Autoschade Hof van Twente, Nobbenhuis Textiel, Maya, Prisma Makelaars en Le Biberon.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.