nu 19°
Weerbericht Delden
half bewolkt
14:00
21°
onbewolkt
17:00
20°
onbewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

muziekavond in het stadscentrum met update7

Terug

Muziekavond in het Stadscentrum met Update7

De zeven mannen van Update7 brengen op de avond van de 23e maart muzikale hoogtijdagen terug in het Deldense Stadscentrum het Parochiehuis. Hiermee wordt ingespeeld op de behoefte aan een gezellige avond met goede muziek. Met de instrumentale finesse en meerstemmige zang van Update 7 zijn beide elementen gewaarborgd.

De afgelopen jaren verzorgde de zevenmansformatie een aantal dansmiddagen. Die waren een succes, maar de conclusie was ook dat de kwaliteitsmuziek een groter voetstuk verdiende. De zondagmiddag wordt dus ingeruild voor de zaterdagavond en de band krijgt de kans om zich muzikaal uit te leven met covers van onder andere The Eagles, Bee-Gees, Maveriks, Santana en Elvis. En natuurlijk wordt in de Reggezaal nog steeds volop ruimte ingeruimd voor dansparen, genoeg nummers van Update 7 lenen zich immers uitstekend voor (stijl)dansen. Bijkomen van het dansen of luisteren kan in het Stadscentrum prima met een hapje en een drankje aan de bar.

Op 23 maart openen de deuren van het Stadscentrum om 19:30. Update 7 treedt een half uur later aan en zal de rest van de avond vullen. De entree bedraagt €7,50, kaarten kunnen online (www.theaterdelden.nl) of aan de zaal gekocht worden.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.