nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
18°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

petra wensink zilveren jubilaris bij blasiuskoor delden

Terug

Petra Wensink zilveren jubilaris bij Blasiuskoor Delden

Zaterdag 17 november heeft het Blasiuskoor Delden haar jaarlijks Caeciliafeest gevierd. In de eucharistieviering, voorgegaan door pastor van der Vegt, werd onder leiding van dirigent en organist Hans Middelhuis de Missa Brevis No 7 van Charles Gounod gezongen. Aan het eind van de viering werd de Jubilaris Petra Wensink gehuldigd. Pastor van der Vegt las de onderscheidingsbrief voor van de Nederlandse Sint Gregoriusvereniging waarin Petra bedankt werd voor haar verdiensten in de kerkmuziek. Hierop werden de onderscheidingen horend bij het 25 jarig koorjubileum opgespeld door voorzitster Giny Geerling van het koor. Gevolgd door een prachtige bos bloemen.

Aansluitend was de feestavond bij het Wapen van Delden. Dit jaar georganiseerd door de sopranen. In hun welkomstlied werden allen welkom geheten op de tonen van ABBA’s Waterloo. ABBA was ook het thema van de avond. Voorzitster Giny Geerling feliciteerde Petra met haar zilveren koorjubileum. Na 19 jaar gezongen te hebben in het Willibrordkoor in Hengelo is zij sinds 2012 bij het Blasiuskoor. Naast het zingen bij de alten is zij als bestuurslid en bibliothecaris zeer actief betrokken.

Op zoek naar nieuwe leden

Het koor is continu op zoek naar nieuwe koorleden, die in de warme omgeving van het koor, een steentje willen bijdragen aan de vieringen in de Kerk. “Een goede koorbezetting stelt ons in staat het huidige repertoire te kunnen blijven zingen en uit te breiden met nieuw repertoire. Houdt u van zingen, schroom dan niet, en neem contact met ons op via mail blasiuskoordelden@gmail.com) of telefonisch met secretaris Gerard Reimert, telefoon 0612231582.” De repetities worden gehouden op dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 (incl. koffiepauze).

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.