nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

pieter konijn in bioscoop delden

Terug

Pieter Konijn in bioscoop Delden

Peter Rabbit is de nieuwste verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Peter, Pieter voor Nederlandstalige kijkers. Op de 24 april draait de film in het Deldense Stadscentrum vanaf 15:00 uur.

Het voorjaar is het perfecte moment voor de vertoning van deze spiksplinternieuwe familiefilm. Pieter Konijn leidt een perfect leventje in de groentetuin bij hem om de hoek, met wortels in overvloed. Totdat de tuin een nieuwe eigenaar krijgt, die hem en zijn vrienden weg wil hebben...

De film onderscheidt zich van de animatieserie door de gebruikte live-action techniek, die ook dat andere konijn, Roger Rabbit, groot maakte. Door de combinatie van animaties en echte beelden (van een real-life-sterrencast) komen Pieter en zijn vriendjes écht tot leven.

Genoeg reden om op woensdag 24 april naar Stadscentrum het Parochiehuis te komen. De Reggezaal is vanaf 14:30 geopend, de film start om 15:00 uur. Kaarten worden voor €3,- aan de zaal verkocht en geven recht ook recht op wat lekkers in de pauze. De film is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, dus ook (groot)ouders zijn van harte welkom; tegen betaling als zaalgast of in de bar aan de overzijde.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.