nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

prima sfeer tijdens oranje konings toernooi vv rood zwart

Terug

Prima sfeer tijdens Oranje Konings toernooi vv Rood Zwart

Zaterdag was weer het traditionele Oranje Konings voetbaltoernooi op de velden van vv Rood Zwart. Van 14 tot 16 uur streden verschillende teams om de felbegeerde Koningsbokaal. In de ochtend bij de rommelmarkt in Delden was er veel regen, maar tijdens het Oranje toernooi waren de weergoden de organisatie gunstig gezind. Het zonnetje kwam er door en het bleef droog.

“Na een spannende strijd won uiteindelijk team ‘Deldense Muiters’ op doelsaldo. Maar in het kader van ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ was er voor alle teams een prijs. Deze werden uitgereikt door de voorzitter van de Oranje vereniging Delden Esther Gerritsjans én Saskia Ros: het nieuwe Lid in de Orde van Oranje Nassau.”

“Ook was er weer een jeu-de boule toernooi. Hier was het ondanks de voorspelde regen ook gezellig druk. Hans van het Bolscher won hier de wisselbokaal. Ondertussen was er een 9-dart toernooi: met 9 dart pijlen een zo’n hoog mogelijke score gooien. Wouter Geerdink was degene die razendsnel de scores telde. Net als vorig jaar won Rood Zwart Viagra team speler Fred Snijders met maar liefst 238 punten. Hij won de helft van de totale inleg en de wisselbeker. De hele dag was de sfeer prima en bleef het nog lang gezellig in het multifunctionele clubgebouw van Rood Zwart’t Noaberhoes.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.