nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

repair cafe delden zaterdag 11 mei

Terug

Repair Café Delden zaterdag 11 mei

Elke tweede zaterdag van de maand zitten de vrijwilligers van het Repair Café Delden weer klaar om mensen te helpen met kleine reparaties. Dat geldt dus ook weer voor de maand mei! "Op zaterdag 11 mei tussen 10.00-13.00 uur bent u van harte welkom om met uw kapotte spullen binnen te stappen bij Stadscentrum het Parochiehuis in Delden."

Het Repair Café Delden heeft op 10 maart de 3e prijs gewonnen bij de Duurzaamheidsprijs Hof van Twente. Hier zijn ze ontzettend blij mee. Met het gewonnen bedrag van 1000 euro kunnen de vrijwilligers de inwoners namelijk nog beter helpen met reparaties. Dat kan bijvoorbeeld een kleine kledingreparatie zijn of geluidsapparatuur dat niet meer werkt. Maar ook fietsreparaties of kapotte verlichting: de vrijwilligers proberen overal mee te helpen. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor een kop koffie met elkaar.

Het Repair Café Delden is altijd op zoek naar vrijwilligers. Vooral mensen die kunnen helpen op het gebied van elektronica zijn extra welkom om aan te sluiten! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Louis Vehof ajvehof@hotmail.com, 06-27016814.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.