nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

samen koken voorafgaand aan kleurrijk in de hof

Terug

Samen koken voorafgaand aan Kleurrijk in de Hof

Zaterdag 6 juli a.s. is de vierde editie van 'Kleurrijk in de Hof'. Een jaarlijks evenement met diverse activiteiten o.g.v. sport, spel, muziek, dans en een proeverij. Ontmoeting tussen de verschillende culturen uit de gemeente Hof van Twente staat die dag centraal. Net als vorig jaar organiseren we, voorafgaand aan Kleurrijk, een kookworkshop.

Kookworkshop ‘Anders eten’

Op 5 juli kun je van 13.00 – 17.00 uur meedoen aan de kookworkshop 'Anders eten'. 60 enthousiaste inwoners uit de Hof maken hierbij kennis met de buitenlandse keuken. Onder begeleiding van koks worden, op verschillende plekken, Turkse, Armeense, Syrische, Chinees/Indonesische, Eritrese én Nederlandse hapjes bereid. Deze koks vertellen je over de keuken en de tradities van hun land. Een deel van de bereide hapjes wordt 5 juli rond 17.30 uur, gezamenlijk met alle deelnemers, genuttigd bij Wijkvoorziening 't Doesgoor in Goor. Het andere deel wordt tijdens Kleurrijk in de Hof op 6 juli aangeboden.

Geïnteresseerd om te koken én anders te eten op 5 juli?

Geef je dan op door een mail te sturen naar kleurrijkindehof@gmail.com Doe het snel want VOL = VOL! Op deze manier draag je jouw steentje bij aan de proeverij van Kleurrijk in de Hof! Deelname is gratis maar een vrije gift is van harte welkom.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.