nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

sonneveld groothuis autoservice klaar voor het camperseizoen

Terug

Sonneveld Groothuis Autoservice klaar voor het camperseizoen Adv.

Het is weer voorjaar en dus trekken veel mensen er met de kampeerwagen op uit. Als een camper na de winterslaap weer uit de stalling komt, dan is het aan te bevelen een aantal controles uit te voeren. Uiteraard zijn er de bekende controlepunten voor de motor en het onderstel. Maar minstens zo belangrijk zijn de controles in het leefgedeelte. Hierbij kun je denken aan het testen op lekkage van het gassysteem of het uitvoeren van een vochtmeting om beginnende lekkages vroegtijdig op te sporen.

Sonneveld Groothuis Autoservice uit Delden voert allround onderhoud uit aan campers. “Van APK & onderhoud tot het opbouwen van accessoires”, zo legt Bart Sonneveld uit. “Onze werkplaats is voorzien van al het gereedschap en apparatuur om campers te onderhouden volgens de BOVAG richtlijnen. Door de hoogte van ons pand en het formaat van onze hefinrichting kunnen wij veilig en secuur aan uw camper werken.”

Het technisch beoordelen van een camper vergt de nodige kennis en ervaring. Campers in Nederland zijn bijna altijd maximaal beladen en worden daardoor behoorlijk op de proef gesteld. “Daarom is het van belang dat de conditie van de camper inuitstekende staat is. Wij kunnen natuurlijk ook niet alles voorzien maar veel ongemak kunnen wij vooraf wel voorkomen door kritisch te kijken tijdens een voertuig check.”

Door de jarenlange ervaring is Sonneveld Groothuis Autoservice inmiddels gespecialiseerd in het opbouwen van accessoires. Ook denken zij graag mee voor het oplossen van technisch ongemak. “Wij beschikken over het Bearlock® antidiefstalsloten dealerschap. Ook op het gebied van verwarming en sanitair kunnen wij veel voor u betekenen.”

Meer informatie? Bel gerust of kom eens langs!

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.