nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

toekomst locaties schoolgebouwen bernhardstraat

Terug

Bijeenkomst CDA over toekomst locaties schoolgebouwen Bernhardstraat

De CDA-fractie in de Hof van Twente wil met de inwoners uit Delden in gesprek over de invulling van de locaties die vrijkomen door onder andere de verhuizing van de basisscholen Toonladder en Ranninkschool.

“Binnenkort start de bouw van het Integraal Kind Centrum Magenta op de hoek Langestraat en Europalaan waar de voormalige Twickelo school stond. Dit betekent dat de leerlingen van de scholen Magenta onderbouw en bovenbouw over enkele maanden gaan verhuizen naar de nieuwe school. De huidige twee scholen aan de Bernhardstraat komen dan vrij. Bewoners van Delden zijn belangrijke belanghebbenden voor de invulling van deze twee locaties. De fractie van het CDA Hof van Twente wil daarom graag met de inwoners in gesprek over de toekomst van de locaties van de Magenta scholen in de Bernhardstraat (voormalige Toonladder en Ranninkschool). Wij horen graag van inwoners tegen de invulling van de terreinen Bernhardstraat 1 en Bernhardstraat 25 aankijken. En welke mogelijkheden, kansen en welke bezwaren zien.”

“Wij nodigen alle Deldenaren daarom van harte uit om met de CDA fractie in gesprek te gaan op donderdagavond 11 april 2019 van 20 uur tot 21 uur in de locatie Magenta –bovenbouw (Bernhardstraat 25, voormalige Ranninkschool). In verband met de organisatie van de avond is het goed om te weten hoeveel mensen komen. We vragen geïnteresseerden dan ook om zich vooraf aan te melden via het secretariaat: (Rudi Buschers): rudibuschers@hofvantwente.nl.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.