nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
02:00
12°
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

transformed meeting op 11 november in ambt delden

Terug

Transformed meeting op 11 november in Ambt Delden

De komende meeting van Transformed vindt plaats op zondag 11 november in het Transformed Centre in Ambt Delden. Coen Nuijten spreekt over het thema ‘Drop the beat’.

“Coen Nuijten werkt voor C-generations. Een organisatie die de verschillende generaties binnen de kerken (weer) bij elkaar wil brengen. Tien jaar geleden moest hij niets van God weten en dacht hij dat God saai was. Maar hij weet inmiddels wel beter!” “Ik was een praatjesmaker en dacht dat God niet van deze tijd was. Maar toen had ik op een dag een echte ontmoeting met God, wat mijn leven compleet veranderde.”

“Het thema is ‘Drop the beat – leven in Gods ritme’. Kan jij je eigen ritme loslaten? Of het ritme vanje agenda, van (sociale) verplichten, van je eigen verwachtingen of die van je omgeving? Wanneer je gaat leven op Gods ritme, zal je zien dat er iets verandert.” Naast Coen Nuijten staat natuurlijk ook Transformed Worship op het podium.

Meeting
De meeting op zondag 11 november a.s. begint om 19.00 uur (let op: tijden zijn veranderd). De zaal gaat om 18.40 uur open. Het Transformed Centre is gevestigd op de Kroeze Danne, Adres: Kappelhofsweg 14 Ambt Delden. Voor en na de meeting is er de gelegenheid om bij te praten in het Transformed Café. Meer weten? Kijk dan op www.transformed.nl of op de Facebook pagina.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.