nu 17°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
14:00
19°
licht bewolkt
17:00
19°
licht bewolkt
20:00
17°
onbewolkt
23:00
11°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

transformed meeting over de bloemetjes en de bijtjes

Terug

Transformed Meeting ‘Over de bloemetjes en de bijtjes’

De bloemetjes en de bijtjes. Een thema waar al snel over gegiecheld wordt, maar wat tegelijkertijd een enorm belangrijk onderwerp is. Daarom gaat de komende meeting van Transformed over de belangrijke issues ‘relatie en seks’. Newlyweds Nienke en Gijs Pols zullen hierover vertellen tijdens de Transformed meeting op zondagavond 14 april in het Transformed Centre (Kroeze Danne) in Ambt Delden.

“Gijs en Nienke zijn begonnen als bezoekers van Transformed, maar inmiddels is Gijs onderdeel van het sprekersteam en staat Nienke regelmatig op het podium met haar prachtige stem. Ze zijn 1,5 jaar geleden getrouwd en delen graag openhartig over de thema’s relaties, daten en seks. Iedereen heeft ermee te maken, veel mensen hebben vragen en het kan lastig zijn om openlijk over je vragen te praten. Naast de meeting heb je daarom de kans om via de website anoniem je vragen aan Gijs en/of Nienke te stellen.”

Natuurlijk staat ook Heartbeat Worship op het podium! Kom naar het Transformed Centre (terrein Kroeze Danne) in Ambt Delden. De meeting is van 19.00 – 21.00 uur, en na de tijd kan je napraten in het Transformed Café. Meer info staat op de website www.transformed.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.