nu 15°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
14°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
23°
onbewolkt
14:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

verhalenverteller en troostdichter boudewijn betzema komt naar delden

Terug

Verhalenverteller en troostdichter Boudewijn Betzema komt naar Delden

Op vrijdagavond 18 augustus houden de Cultuurvrienden Oude Blasius de voorstelling ‘Laat je raken’, van Boudewijn Betzema, verhalenverteller en troostdichter. Met Ricardo Kabel op orgel en piano en José Kabel als sopraan. “De gedichten van Boudewijn Betzema worden gewaardeerd om hun toegankelijkheid en eenvoud. Betzema heeft twee bundels op zijn naam staan en was van 2015 tot mei 2017 provinciedichter van Overijssel.”

“Laat je raken is een bijzondere voorstelling waarin Boudewijn Betzema voordraagt uit zijn werk als troostdichter en verhalen vertelt. Met begeleiding van Ricardo Kabel die met zijn muzikale omlijsting bijdraagt aan de voorstelling waarin zowel verdriet als vertroosting samensmelten tot een ontroerend geheel. De inbreng van José Kabel is verrassend, met haar heerlijke lichte sopraan zingt zij een aantal fijnzinnige liedjes.”

Kaarten voor leden kosten 10 euro en niet-leden betalen 12,50 euro. Contact loopt via info@cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl. Meer informatie beschikbaar op www.cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.