nu 23°
Weerbericht Delden
zwaar bewolkt
20:00
20°
zwaar bewolkt
23:00
16°
zwaar bewolkt
02:00
15°
geheel bewolkt
05:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

vrijwilligers salut helpen bij samenstellen levensverhaal

Terug

Vrijwilligers Salut helpen bij samenstellen levensverhaal

Vrijwilligers van Salut helpen mensen bij het schrijven van hun levensverhaal. Na een aantal interviews wordt een persoonlijk verhaal gemaakt. Het levensboek gaat over bijzondere gebeurtenissen, maar vooral ook over het dagelijks leven.

De basis van het levensboek zijn de verhalen. Terugkijken creëert de mogelijkheid om met iemand belangrijke gebeurtenissen uit het leven te herbeleven. Het levensboek kan een belangrijke verwerkings- en herinneringsfunctie hebben, maar kan ook gewoon een mooi naslagwerk worden voor de (klein)kinderen.

Voor het maken van het levensboek komt de vrijwilliger zo’n 8 a 10 keer bij degene thuis. Samen wordt het levensverhaal doorgenomen en worden er afspraken gemaakt over de vorm en inhoud van het levensboek. Voor het maken van een levensboek wordt een bijdrage van €25,- gevraagd. Indien gewenst maakt de vrijwilliger het boek ook op met foto’s en dergelijke en wordt het gedrukt. Deze kosten komen voor eigen rekening.

Wie meer informatie wil over het laten maken van een levensboek. Neem contact op met Salut, bel 0547-260053, app SAS 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.