nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

mededelingen

>

zwemlessen seizoensabonnementen en aquajogging op zwembad de mors

Terug

Zwemlessen, seizoensabonnementen en aquajogging op zwembad De Mors Adv.

‘Een nieuwe lente, een nieuw geluid,’ zo wist Gorter. Een nieuwe website voor Zwembad de Mors had hij niet kunnen bevroeden, toch is ook die een feit. Dat bezoekers van dit digitale baddomein blijken al goed in de stemming te komen voor het aanstaande seizoen, zo stromen de eerste aanmeldingen voor de zwemlessen al binnen.

Zwembad de Mors is de oudste zwemlesaanbieder van Delden. Vele generaties Deldenaren hebben in de Deldense buitenbaden de basis voor een leven lang zwemplezier gelegd. Deze rijke traditie betekent overigens niet dat de tijd stilstaat op De Mors. Vorig jaar werd na een strenge toetsing de certificering van het nieuwe Zwem-ABC gehaald, waarbinnen zwemplezier en zwemveiligheid naar een nog hoger plan worden getild. Na een prachtig seizoen was het slagingspercentage van de A’tjes nog nooit zo hoog.

Naast het Zwem-ABC, is er voor alle leeftijden verdieping te vinden op Zwembad de Mors. Zo worden er ook al jaren de modules Zwemvaardigheid (met o.a. veel aandacht voor reddend zwemmen) en Snorkelen aangeboden. Daarnaast kunnen volwassenen ook dit jaar weer deelnemen aan lessen Aquajogging en/of de Zwemclinic (waarin technieken worden aangeleerd en gefinetuned).

Op de nieuwe website is aanvullende informatie beschikbaar over het lesaanbod, de tijden en tarieven. Vanaf 1 april is opgave mogelijk en tijdens de voorverkoop (15, 16, 25 en 26 april) kunnen naast leskaarten ook seizoensabonnementen worden aangeschaft. Op 1 mei gaan de poorten van het bad open, tot die tijd kunt u zich verkneuteren op: www.zwembad-demors.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.