nu 17°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
19°
geheel bewolkt
14:00
23°
licht bewolkt
17:00
25°
onbewolkt
20:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

beachsoccer en beachvolleybal bij eerste summerclash van stichting refest

Terug

Beachsoccer- en beachvolleybal bij eerste SummerClash van Stichting Refest

De Stichting Refest komt aankomende zomer met een nieuw event. Op zondag 3 augustus zal er op de parkeerplaats bij Best Western Hotel het Wapen van Delden een groot beachsoccer- en beachvolleybaltoernooi gehouden worden voor alle inwoners van Delden en omgeving. Onder de naam SummerClash moet het op 3 augustus een groot feest worden aan de Langestraat.

Een beachvoetbal- en beachvolleybaltoernooi, een podium met een DJ en een grote afterparty in zomerse sferen: de Stichting Refest is de afgelopen maanden druk geweest met het plannen van het nieuwe event. “Hierbij vinden we het belangrijk dat de inwoners van Delden en omgeving dichter bij elkaar komen en dat de evenementen in samenwerking met ondernemers uit Delden worden opgezet”, vertelt Robert Kenkhuis. “Op deze manier profiteren zowel wij als de Deldense bedrijven, die zich op een positieve manier kunnen profileren.”

Flyer voorkant

Theo Poppe, eigenaar van het Wapen van Delden, was meteen enthousiast over het plan. “De eerste insteek was een Beachsoccertoernooi, maar aangezien we het evenement zo groot en breed mogelijk willen opzetten, hebben we gekozen voor een mix van soccer en volleybal.” Ook aan de kinderen is gedacht. Zo zal er bijvoorbeeld een springkussen aanwezig zijn.

Iedereen uit Delden en omgeving die zin heeft om mee te doen is van harte welkom. “Bedrijven, buurten, vriendengroepen, sportteams enzovoort: iedereen mag deelnemen. Een teamticket kost 30 euro, hierin zitten 10 consumptiemunten inbegrepen.” De beachvolleybal wedstrijden worden gespeeld met teams van 4 personen, oftewel 4 veldspelers. De beachsoccer wedstrijden worden gespeeld met teams van 5 personen, oftewel 1 keeper en 4 veldspelers. Naast speelvelden wordt ook een buitenstage opgebouwd. “Het is de bedoeling dat het feestelijke wedstrijden worden.” Voor het event is DJ Jerome vastgelegd. “Hij draait alle genres en is dus aantrekkelijk voor het breedste publiek.”

Ga voor meer informatie over SummerClash naar www.refest.nl. Voor inschrijvingen kan er gemaild worden naar daan@refest.nl. In de mail moeten de volgende gegevens vermeld worden. Naam, Adres, Postcode, Woonplaats, Telefoonnummer, Teamnaam, Beachvolleybal of Beachsoccer. Klik hier voor meer informatie over het ontstaan van de Stichting Refest.

advertenties

07 jul 2014

“mooi idee veel plezier moet lukken met die jongens top”

frans .dijkmans 07-07-2014 @ 11:41 | 0 | rapporteer

Reageren

07 jul 2014

“Wat ik zo jammer vind dat er 1 week later weer een beach voetbal / volleybal toernooi plaats vind in Delden.”

Willem Lokate 07-07-2014 @ 13:35 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.