nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

bibliotheek delden strikt lokale auteur britt zwijnenberg voor nationale voorleeslunch

Terug

Bibliotheek Delden strikt lokale auteur Britt Zwijnenberg voor Nationale Voorleeslunch

Op vrijdag 7 oktober wordt in de Nederlandse bibliotheken voor de vierde keer de Nationale Voorleeslunch gehouden. Ook bibliotheek Delden doet mee heeft de lokale auteur Britt Zwijnenberg gevraagd te komen voorlezen. 2016 is uitgeroepen tot het Jaar van het Boek en daarom worden boeken en verhalen het hele jaar extra in de schijnwerpers gezet.

“Bibliotheek Delden en Unie van Vrijwilligers afdeling Delden doen van harte mee aan dit nationale evenement en hebben Britt Zwijnenberg  bereid gevonden om op 7 oktober te komen voorlezen aan ouderen”, zo laat Gerard Jenneboer van de bibliotheek Delden weten. “Britt is 18 jaar en heeft recent haar eerste boek uitgegeven, getiteld abnormaal (klik).” De voorleeslunch wordt mede mogelijk gemaakt door de Deldense bakkers, Meen en Ter Avest, de Wereldwinkel en de Readshop.

Nationale Voorleeslunch

Voorlezen kan een rol spelen in het doorbreken van het isolement waarin sommige ouderen verkeren. Met de Nationale Voorleeslunch willen wij samen met de Leescoalitie laten zien dat voorlezen een prettige en gemakkelijk toe te passen dagbesteding is, die bijdraagt aan de kwaliteit van zorg voor ouderen.

Programma en aanmelden

Het programma in Delden start op 7 oktober om 12.45 uur in Grand café In de Hagen in de stadshagen in Delden. De voorleeslunch eindigt om 14.00 uur. Mensen die hierbij aanwezig willen zijn kunnen zich tot uiterlijk 4 oktober aanmelden bij Gerard Jenneboer. Dit kan telefonisch via: 074-3762016 of per email: bib.delden@hofbibliotheek.nl.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.