nu 14°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
13°
geheel bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

bloembollenactie delden terug naar toen landelijk opgezet

Terug

Bloembollenactie ‘Delden Terug Naar Toen’ landelijk opgezet

Van 1 tot en met 9 april 2015 gaat het Twentse stadje Delden terug in de tijd. Het is dan precies 70 jaar geleden dat de stad bevrijd is en dit wordt, in samenwerking met Keep Them Rolling, groots gevierd door alle inwoners, winkeliers, bedrijven, scholen en verenigingen in de stad.

Om de bevrijders na 70 jaar in stijl te bedanken heeft DTNT een bloembollenactie opgezet met de naam: ‘Nederland vlagt met bloemenpracht: Bevrijders bedankt’. Vanaf medio oktober worden ruim 2500 bloembollen pakketten in Delden deur aan deur verkocht. De pakketten bestaan uit 10 rode tulpen, 10 witte hyacinthen en 50 blauwe muscari en kosten 5 euro. Deze bollen moeten dit najaar geplant worden, zodat er in het voorjaar van 2015 in alle Nederlandse tuinen een rood-wit-blauwe bloembollenvlag uit de grond steekt.

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door tuinspecialist Bakker Hillegom, die de bollen levert. Het bedrijf uit Lisse was zo positief over het Deldense initiatief dat het besloten heeft de actie landelijk op te zetten. Via een speciale webshop zijn de bloembollen voor iedereen in Nederland verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie over de bloembollenactie en het bestellen van de bollen op www.nederlandvlagt.nl. Meer informatie over het project ‘Delden Terug Naar Toen’ is te vinden op www.dtnt.nl.

advertenties

14 okt 2014

“Leuk idee. Heb ik ze gemist of zijn ze nog niet langs geweest?”

Fee 14-10-2014 @ 09:36 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.