nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

bokbierseizoen de boemel van start met optreden woodworks

Terug

Bokbierseizoen De Boemel van start met optreden Woodworks

Zoals ieder jaar gaat het Grolsch Bokbierseizoen bij De Boemel weer van start met een muzikale avond. Dit keer op vrijdag 2 oktober met de band ‘Woodworks’. De akoestische band uit Zeeland bestaat sinds eind 2010 en heeft in die tijd een goede live reputatie opgebouwd. Ze traden op bij grote evenementen, zoals Noordzee Zomerfestival in Katwijk, Irish festival in Theater de Tamboer (Hoogeveen), Havenfeesten Zierikzee, Bokbierfestival in de Beurs van Berlage (Amsterdam), Irish Festival Balver Höhle (Duitsland) en tal van kroegen door heel het land, van Cadzand-Bad tot Enschede. Het optreden start om 22.00 uur en de toeging is gratis.

Als akoestische band zijn ze begonnen met rock covers uit de jaren 90 tot en met nu. Sinds oktober 2011 zijn ze druk bezig geweest met het uitbreiden van ons repertoire met veel folk muziek, dit omdat een van de leden vroeger bij The Old Firm deze muziek speelde. “Omdat The Old Firm gestopt is nemen wij het stokje een beetje over, natuurlijk op eigen wijze!”

De naam van de band komt voort uit de directe vertaling van de woorden ‘Hout werkt’. “Wij spelen op houten instrumenten akoestische muziek. Daarbij maken we gebruik van gitaar, contrabas en cajon.” Verder bestaat de band uit twee zangers. “Geen cover is ons te gek. Woodworks speelt muziek van Johnny Cash toto en met Michael Jackson en van The Dubliners tot en met Nirvana.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.