nu 11°
Weerbericht Delden
half bewolkt
08:00
12°
onbewolkt
11:00
16°
onbewolkt
14:00
19°
half bewolkt
17:00
18°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

bomvol jeugdprogramma tijdens 67e deldense schuttersfeesten

Terug

Bomvol jeugdprogramma tijdens 67e Deldense Schuttersfeesten

Op 6, 7 en 8 september is het weer zover; de Deldense Schuttersfeesten barsten weer in alle hevigheid los. Naast een fantastisch muziekprogramma met onder andere Gerard Ekdom, Wir Sind Spitze en PPM by Request, is er dit jaar een volledig programma voor de jeugd op zaterdagmiddag.

Voor de allerkleinsten is er op zaterdagmiddag een optreden van Music Maatje, die om 14.30 de tent op de kop gaan zetten door gezellig muziek te maken op meegebrachte instrumenten. En in de tussentijd is er de kans leuke prijzen te winnen met een ballonnenwedstrijd.

Om 15.00 wordt begonnen met de WIPE-OUT CHALLENGE 2013, waar in teamverband kan worden gestreden om fantastische prijzen. Vervolgens is er om 17.00, terug van weg geweest, het JEUDGSCHIETEN, waarbij gestreden kan worden om het Jeugdkoningschap van Delden. Vervolgens worden de prijzen voor de winnaars van die middag uitgereikt tijdens de End of Summer Party, die om 19.00 zal plaatsvinden in de Feesttent.

Tijdens deze party serveren wij zoete cocktails, draaien we de coolste muziek en kan er voluit gedanst worden! Het goede voorbeeld word gegeven door de ‘Next Episode Crew’, zij geven een spetterend optreden. Deze dansgroep werd Europees kampioen Hip Hop vorige maand in Glasgow. Aansluitend op het optreden zullen zij een clinic verzorgen. Dus als je wilt breakdancen of hip hoppen als een professional, feest dan mee!

De ‘End of Summer Party is vrij toegankelijk voor de jeugd van 10 t/m 16 jaar en ouders/grootouders. Natuurlijk een alcoholvrij feestje.

Natuurlijk drie dagen lang kermis en ook op vrijdag en zondag volop vertier voor jong (& oud!). Voor de volledige programmering tijdens het feestweekend, bezoek www.schuttersfeesten.nl en word vriend op Facebook voor het allerlaatste nieuws en acties.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.