nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

burgemeester nauta medeleven met slachtoffers aanslag brussel

Terug

Burgemeester Nauta: 'Medeleven met slachtoffers aanslag Brussel'

De gemeente Hof van Twente heeft bij monde van burgemeester Ellen Nauta gereageerd op de reeks aanslagen in Brussel. "Vandaag hangen wij de vlag halfstok om ons medeleven te betuigen. Ik weet dat ik namens u allen spreek, als ik ons medeleven uitspreek naar de nabestaanden, onze dank aan alle hulpverleners en onze gedachten die uitgaan naar al onze buren die ons zo nabij zijn."

"Brussel werd dinsdagochtend opgeschrikt door een reeks aanslagen waarbij tientallen doden en gewonden zijn gevallen. In de vertrekhal van luchthaven Zaventem vonden twee explosies plaats en even later op het metrostation Maelbeek, vlakbij een aantal belangrijke gebouwen van de Europese Unie. Naast de opluchting dat bekenden vanuit onze gemeente zoals mevrouw Schreijer en de heren Oplaat en Smit en hopelijk nog veel meer mensen ongedeerd zijn gebleven, overheerst een diep gevoel van verslagenheid. Wij beseffen allemaal dat wij hieraan nooit mogen wennen en nooit mogen toegeven aan dat diepe gevoel van verslagenheid. Dergelijke daden blijven onvoorstelbaar en verdienen unanieme veroordeling. Nooit mogen zij vanzelfsprekend deel van onze levens worden."

"Vandaag hangen wij de vlag halfstok om ons medeleven te betuigen. Ik weet dat ik namens u allen spreek, als ik ons medeleven uitspreek naar de nabestaanden, onze dank aan alle hulpverleners en onze gedachten die uitgaan naar al onze buren die ons zo nabij zijn."

Ellen Nauta-van Moorsel

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.