nu 19°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

carnavals disco party voor deldense jeugd

Terug

Carnavals Disco Party voor Deldense jeugd

Op vrijdag 6 februari organiseert de Stichting Kindercarnaval Delden in samenwerking met Be-Events een Carnavals Disco Party voor jongeren van 11 tot 18 jaar. Het feest wordt van 19.30 uur tot 23.00 uur gehouden in het feestcafé achter Harlekijn - Smitties (ingang aan de Peperkampweg, achterzijde AH bij de groene poort).

“We organiseren al jarenlang het Kindercarnaval in Delden”, vertelt Theo Venhoeven, lid van de organiserende Stichting Kindercarnaval Delden. “Ieder jaar breiden we onze activiteiten uit. Zo zijn we twee jaar geleden begonnen met een feestavond voor volwassenen op de vrijdagavond en zijn we vorig jaar gestart met ‘Kleintje Carnaval’, een gezellige avond voor de bewoners van Verzorgingshuis St. Elisabeth en WZC De Wieken. De jeugd van 11 tot en met 17 jaar is een groep die we tot op heden nog niets konden bieden. Daar komt met de Carnavals Disco Party verandering in.”

Voor de organisatie van het feest heeft de Stichting contact gezocht met Be-Events, een organisatie die met enige regelmaat gezellige avonden organiseert voor deze doelgroep. “We waren er snel uit”, gaat Thijs Wiegerink, eveneens lid van de stichting, verder. “We hadden vrij snel de (feest-)neuzen dezelfde kant op staan en hebben eigenlijk in twee dagen tijd de feestavond georganiseerd.”

kinderdisco

Een geschikte locatie vinden was ook geen probleem, want sinds kort is er een gezellig feestcafé helemaal aan de achterzijde van de Harlekijn - Smitties. De ingang bevindt zich aan de Peperkampweg, nabij de achterzijde van de Albert Heijn. “Via de groene poort is deze gezellige ruimte te bereiken. Uiteraard schenken we deze avond alleen fris en mag er niet gerookt worden. Ouders kunnen de jeugd dus met een gerust hart op pad sturen voor deze gezellige avond.”

De muziek wordt deze avond verzorgd door een professioneel DJ-team uit Delden en tevens zal er een demonstratie én workshop ‘Breakdance’ plaatsvinden door Rudsel Cameron. “Iedereen mag verkleed komen, maar is het niet verplicht. We willen gewoon een gezellig, ongedwongen en laagdrempelig feest organiseren voor de jeugd en hopen op deze manier ook die leeftijdscategorie te bereiken. De toegang is geheel gratis en een glas fris kost slechts € 0,75. Iedereen van 11 tot en met 17 jaar is van harte welkom op vrijdagavond 6 februari.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.