nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
17°
geheel bewolkt
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°
zwaar bewolkt
05:00
13°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

cdawoordvoerder tweede kamer komt praten over bruggen en goederenvervoer

Terug

CDA-woordvoerder Tweede Kamer komt praten over bruggen en goederenvervoer

Jaco Geurts, woordvoerder van de CDA fractie in de Tweede Kamer van onder andere land- en tuinbouw, natuur en externe veiligheid, brengt vrijdag 21 februari een werkbezoek aan Twente. Dit doet hij op uitnodiging van het CDA Hof van Twente om met belanghebbenden en geïnteresseerden te discussiëren over het goederenvervoer door Goor en Delden en de kanaalbruggenproblematiek.

Het werkbezoek van Jaco Geurts vindt plaats bij Loon- Grondverzet- en Transportbedrijf Geurs in Hengevelde. Geurs is ondernemer in het buitengebied en maakt met zijn zware landbouwmachines veelvuldig gebruik van de lokale bruggen, die sinds kort afgewaardeerd zijn. Andere genodigden zijn onder andere Provinciale Statenleden Laura Antema en Yvonne Nijhof, wethouder Eshuis van Hof van Twente en lokale belangenorganisaties als LTO en ondernemersplatform Hof van Twente.

Het werkbezoek van Jaco Geurts is openbaar en voor iedereen toegankelijk. Belanghebbenden en geïnteresseerden kunnen aanschuiven vanaf de inloop om 14.00 uur, aanvang is 14.30 uur. De middag wordt rond 18.00 uur afgesloten. Aanwezigen worden in de gelegenheid gesteld om vanuit hun eigen invalshoek de problematiek aan de orde stellen waarna Jaco Geurts vanuit zijn functie als lid/woordvoerder van de CDA fractie Tweede Kamer zijn mening zal geven.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.