nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

clubkampioenschappen deldense jeu de boulesvereniging le biberon

Terug

Clubkampioenschappen Deldense jeu-de-boulesvereniging Le Biberon

Op zaterdag 24 oktober zijn de clubkampioenschappen van de Deldense jeu-de-boulesvereniging Le Biberon gehouden. “Voorzitter Ad Valk verzorgde het openingswoord en sprak zijn verrassing uit over de uitstekende weersomstandigheden. Dat is in het verleden wel eens anders geweest. Ook gaf hij aan te hopen eindelijk eens in de prijzen te vallen.”

Om 16.00 uur werd er begonnen met het toernooi: eerst drie normale partijen en daarna het kampioenschap tireren, het bekende ketsen. “Er werd gestreden op het scherp van de snede, om ieder puntje werd gevochten en er werd niemand iets cadeau gedaan. Na afloop stond in de kantine een heerlijke Chinese maaltijd klaar en die hebben we ons goed laten smaken. Daarna werden de prijzen uitgereikt door Trijnie Kamp, Ria Gerritsjans en Jan Reuvers.

Groot was de verbazing toen de eerste prijs bekend werd gemaakt. “Die was gewonnen door Ad Valk. Op plaats twee eindigde Bert Kamp en Gerrit Nijdam werd derde. Het tireren bij de dames werd gewonnen door José Kamp en bij de heren werden Gerrit Nijdam en Hans Eppink gedeeld eerste en Gerrit Nijdam, na een bepaalde berekening, de állereerste. Le Biberon kan terugzien op een geslaagd toernooi.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.