nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

del core eerste deldense deelnemer ooit aan hofkoren

Terug

Del Core eerste Deldense deelnemer ooit aan Hofkoren

In De Reggehof in Goor zal op zondagmiddag 22 maart vanaf 13.00 uur weer het jaarlijkse Hofkoren gehouden worden. Het evenement is bedoeld om koren uit Hof van Twente de kans te geven om op een professioneel podium te laten zien wat zij kunnen. De afgelopen editie gaven 15 koren acte de présence. Voor het eerst is er ook een afvaardiging uit Delden aanwezig. Het nieuw opgerichte Del Core zorgt voor deze primeur.

Hofkoren is als een festival opgezet; in verschillende zalen kan het publiek genieten van diverse optredens. “Voor de koren is het festival een aangename gelegenheid om ook eens andere koren te kunnen bekijken en elkaar te inspireren.” Alle koren uit de gemeente Hof van Twente hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan Hofkoren. “Inschrijven kan tot 1 maart via het digitale formulier op www.reggehof.nl/hofkoren. Wegens succes in voorgaande jaren is er ook dit jaar een hertaalwedstrijd waarmee er voor het beste koor een mooie prijs is.”

Kaarten 5 euro zijn verkrijgbaar via www.reggehof.nl en aan de balie van de Reggehof. Voor nadere informatie over Hofkoren kan contact opgenomen worden met Evelien Bril (e.bril@reggehof.nl)

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.