nu
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
11°
onbewolkt
11:00
17°
zwaar bewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

delden heeft er met annuska achterberg wijkagent bij

Terug

Delden heeft er met Annuska Achterberg wijkagent bij

Delden heeft sinds enige tijd een tweede wijkagent. Annuska Achterberg kwam begin dit jaar over uit Enschede. Samen met Jos Olde Daalhuis is zij de komende jaren verantwoordelijk voor het gebied Delden, Hengevelde, Bentelo en Ambt Delden.

Achterberg werkt sinds 1995 bij de politie. “Ik heb in meerdere plaatsen en verschillende wijkteams gewerkt”, zo geeft ze aan. “In 2008 werd ik wijkagent in Enschede in de wijk Velve-Lindenhof. Na fantastische jaren werd het tijd voor verandering en werk ik nu als wijkagent in het mooie Delden, Hengevelde, Bentelo, Ambt Delden.”

0205-achterberg_annuska

Belangrijk vindt ze de interactie met de bewoners in haar gebied. “Mensen moeten weten wie ik ben, maar ik vind het ook belangrijk om de mensen in onder andere Delden te kennen. Ik ben vooral wijkagent geworden omdat ik het leuk vindt om met mensen om te gaan. Als wijkagent ben je de schakel tussen bewoners en de politie. We moeten samen werken aan een leefbare wijk.”

De wijkagenten houden elke maandag van 10.00 uur tot 13.00 uur en donderdag van 17.00 uur tot 20.00 uur spreekuur in het Parochiehuis, Langestraat 81 in Delden. Telefonisch zijn ze te bereiken via 0900-8844.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.