nu 19°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

delden met care2hair kapsalon rijker

Terug

Delden is met ‘Care2Hair’ kapsalon rijker

Ruim zeventig geïnteresseerden zijn op zondagmiddag 16 november afgekomen op de officiële opening van de kapsalon ‘Care2Hair’ aan de Bereklauw in Delden. Na een wekenlange voorbereiding en verbouwing, kan het resultaat eindelijk getoond worden.

Eigenaresse Lisette Twellaar is wel een beetje overdonderd door de grote belangstelling en geeft aan zich geen beter begin te kunnen wensen. “De reacties van de aanwezigen bij het open huis zijn geweldig; iedereen is enthousiast. Dat geeft mij nog meer energie en vertrouwen om van start te gaan. Ik kan niet wachten tot de eerste klanten volgende week over de drempel stappen.”

Over de beslissing om een kapsalon aan huis te beginnen is lang en goed nagedacht. “De keuze heb ik vooral gemaakt voor mijn gezin. Ik wil meer thuis zijn voor de kinderen en dat kan op deze manier. Toen bleek dat het mogelijk was de bijkeuken om te bouwen tot een kleine salon, hebben we de knoop doorgehakt.”

Voor een knipbeurt kan deze week al telefonisch een afspraak gemaakt worden. “Van normale kappersbehandelingen als knippen en kleuren tot het aanbrengen van permanenten, wassen en watergolven: vanaf volgende week is iedereen van harte welkom bij Care2Hair.”

Voor meer informatie en afspraken kan gebeld worden met 074-3577037 of kijk op de website (klik).

[gallery link="file" ids="32649,32650,32651"]

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.