nu 21°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldenaren klaar voor nijmeegse vierdaagse

Terug

Deldenaren klaar voor Nijmeegse Vierdaagse

Op dinsdag 19 juli gaat in Nijmegen de honderdste editie van de ‘Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen’ van start. Ook vanuit Delden reizen weer verschillende deelnemers af naar Gelderse stad om mee te lopen met de wandeltochten van 30, 40, 50 of 55 kilometer per dag. Hoeveel wandelaars uit Delden en Ambt Delden dit jaar meelopen is nog niet bekend. Vorig jaar waren dit er vijftien.

Bernadet Hesselink, Ine Siemerink, Marjo Freriksen, Ceciel Averdijk lopen in ieder geval mee in de strijd om een kruisje of medaille. Vier dagen lang probeert het groepje uit Delden de 40 kilometer af te leggen. De Deldenaren hebben veel zin in de wandelingen, maar zijn beducht voor het warme weer. “Op dinsdag wordt het 29 graden en op woensdag zelfs 33 graden”, vertelt Bernadet Hesselink. “We hadden natuurlijk liever wat koeler weer gehad. Mogelijk dat de etappes een kwartier eerder van start gaan, maar de vraag is of dat veel uitmaakt. We zullen in ieder geval voldoende drinken en eten meenemen.”

advertenties

18 jul 2016

“Tip: neem zakjes cup-a-soup mee. Overal kun je nl. wel warm theewater krijgen en i.pv. het theezakje gooi je er cup-a-soup in. Heel goed zo'n zoutbommetje met dat warme weer. Succes allemaal! Zet 'm op! Geef 'm van katoen! Toi-toi-toi!”

Vivianne van de Velden 18-07-2016 @ 10:47 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.