nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
21°
lichte regen
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldens popkoor verder onder naam del core

Terug

Deldens popkoor verder onder naam ‘Del Core’

Het is al bijna een half jaar geleden dat de Muziekschool Hof van Twente gestart is met een nieuw popkoor in Delden. Na enkele weken repeteren was er zelfs al het eerste optreden tijdens het Cultureel Straatfestival in september. “Door het succes bestond er al snel de wens voor een mooie naam. Afgelopen week is er gestemd tussen vijf bijzondere en karakteristieke namen. Uiteindelijk is er gekozen voor ‘Del Core’, een verbastering van ‘Delden Koor’ en een vertaling van ‘De Kern’.”

Het koor verwacht met de naam ‘Del Core’ een mooie toekomst tegemoet te gaan. “Het ledenaantal bleef de afgelopen maanden groeien. Momenteel bestaat het koor, dat onder leiding staat van Nyanda Van Dijk, uit maar liefst 47 zangers en zangeressen.” Ook het aantal publieke optredens blijft groeien. “Tijdens de 18e editie van Hoftalenten in de Reggehof in december bracht het koor enkele liederen ten gehore, zoals Viva La Vida van Coldplay en Hallelujah Van Leonard Cohen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan nieuw repertoire en staan er voor 2015 verrassende optredens gepland.”

Mensen die geïnteresseerd zijn in het koor zijn van harte welkom op een repetitie. "Wij oefenen op dinsdagavond in basisschool De Toonladder van 19.45 uur tot 21.15 uur. Voorafgaand aan onze repetitie oefent het jeugdkoor van 18.30 uur tot 19.30 uur. Ook zij hebben inmiddels een nieuwe naam: ‘No Trebles’."

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.