nu 19°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense centrum weer sfeervol verlicht donkere maanden

Terug

Deldense centrum weer sfeervol verlicht in donkere maanden

Een hele dag is het groepje Deldense ondernemers druk geweest met het ophangen van sfeerverlichting in het Deldense centrum. Duizenden sfeervolle lampjes verlichten vanaf maandag 17 november de Langestraat en aangrenzende straten. “We moeten er ieder jaar weer even vol tegenaan, maar het resultaat mag er dan ook zijn.”

Het groepje Deldense ondernemers, aangestuurd door Herman ten Dam en Johan Siegerink, komen in de weken voor het ophangen van de verlichting al bij elkaar. “Dan moeten eerst alle lampjes nagelopen worden. Onze ervaring is dat tussen de vijf en tien procent niet meer werkt en dus vervangen moet worden.”

IMG-20141117-WA0000

Als dit is gebeurd kan de ploeg van zo’n acht man aan de slag met de installatie. Hiervoor wordt onder andere een hoogwerker ingezet."We zijn maandag om 10.00 uur begonnen en rond 17.00 uur hing alles op de plaats. Het is op deze dag wel even aanpoten, maar het resultaat mag er ieder jaar weer zijn. De verlichting geeft het toch al mooie centrum in de donkere maanden nog wat extra’s."

Foto's Wim Aarsen

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.