nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense feesten juli druk bezocht

Terug

‘Deldense feesten in juli druk bezocht’

In de maand juli wordt er in en om Delden weer van alles georganiseerd. De mensen die in deze maand niet op vakantie gaan, hoeven zich dan ook niet te vervelen. In het weekend van 12 juli werd het jaarlijkse Esbrookfeest gehouden. Volgende week staat de traditionele Nacht van Delden op het programma (klik). Een paar dagen later gaat in Delden weer de rolstoelvierdaagse van start. (klik en klik).

Uit de stelling van afgelopen week blijkt dat de feesten druk bezocht worden door de inwoners van Delden en omgeving. In totaal 64 procent van de deelnemers geeft aan ten minste een van de drie feesten te bezoeken of te hebben bezocht. De Nacht van Delden blijkt het populairst. Maar liefst 38 procent bezoekt het feest op het Ressingplein.

Ook de Rolstoelvierdaagse kan rekenen op veel interesse. In totaal 31 procent van de stemmers geeft aan het feest te bezoeken. Het Esbrookfeest is door zeker 17 procent van de deelnemers aan de stelling bezocht. Elf procent van de feestvierders geeft aan op alle drie de evenementen aanwezig te zijn.

Een op de vijf inwoners geeft aan geen interesse te hebben in de festiviteiten. Acht procent kan niet aanwezig zijn in verband met een geplande vakantie. Ook heeft vier procent geen tijd. Nog eens vier procent had geen mening over de stelling: ‘Ik bezoek zeker een van de Deldense feesten in juli’.

Op maandag zal er een nieuwe stelling van de week geplaatst worden op de website Nieuws uit Delden.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.