nu 13°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
12°
half bewolkt
08:00
15°
geheel bewolkt
11:00
17°
lichte regen
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense gasten zonnebloem vermaken zich op zandsculpturenfestijn

Terug

Deldense gasten Zonnebloem vermaken zich op Zandsculpturenfestijn

Veertig gasten van de Zonnebloem uit Delden hebben eind mei een bezoekje gebracht aan het Zandsculpturenfestijn in Garderen op de Veluwe. “Van het bekijken van de prachtige zandsculpturen, het genieten van een aangeklede koffie en lunch tot het gezellige bijkletsen met elkaar: de aanwezigen hebben veel plezier gehad tijdens het jaarlijkse uitstapje. Op de vraag van de opwachtende familieleden hoe het was geweest, antwoordde menigeen dat ze genoten hadden en volgend jaar graag weer meegaan.”

“De dag begon al om 10.00 uur met een kop koffie met heerlijk gebak bij het Wapen van Delden. Daarna vertrokken we met een mooie nieuwe bus van Ter Doest met ruim plek voor onze rolstoelgasten. De sfeer was goed en ook het weer hielp een handje mee, het bleef de hele dag droog. Aangekomen bij het Zandsculpturenfestijn kwamen de gasten al snel terecht in de wereld van Rien Poortvliet. Als eerbetoon aan zijn omvangrijke werk, hadden hier ruim 20 zandkunstenaars de schilderijen van Poortvliet tot leven gebracht in prachtige zandsculpturen.”

Na een gezellige en lekkere lunch was er uitgebreid tijd om de rest van zandsculpturen te bekijken en ook de 41 zandsculpturen in het overdekte deel die een spreekwoord of gezegde uitbeelden. “Er werd druk gepuzzeld om te bedenken welk spreekwoord of gezegde te zien was. Ook was er een tentoonstelling van originele schilderijen van Rien Poortvliet. Na het kopen van nog een souvenirtje aan deze mooie dag, ging ieder de bus weer in, terug naar het Wapen van Delden.”

advertenties

07 jun 2016

“Petje af voor de organisatie. Gezellig en prima geregeld. ”

Gerrit 07-06-2016 @ 10:45 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.